Vraag en antwoord

Wordt jouw vraag op deze pagina niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur ook bereikbaar op telefoonnummer 036 546 0930.

Waar is het Orthica Health Science Congres?

We organiseren het congres in Theater Flint te Amersfoort. Goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Kijk hier voor alle praktische informatie. Op deze locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Wat voor gezondheidsprofessionals bezoeken het Orthica Health Science Congres?

Het Orthica Health Science Congres is voor iedereen die geïnspireerd wil worden op het gebied van gezondheid. Deelnemers zijn ervaren therapeuten, diëtisten en artsen die open staan voor nieuwe informatie, winkeliers die hun specialisme naar een hoger plan willen tillen en andere geïnteresseerden die zich beroepsmatig bezig houden met gezondheid. Herken jij je hierin? Dan is het congres voor jou.

Wat is het verschil tussen het Orthica Health Science Congres en Folia Orthica Symposium?

Het doel van het Orthica Health Science Congres is hetzelfde als dat van het vertrouwde Folia Orthica Symposium: elkaar inspireren en kennis delen over de relatie tussen voeding en gezondheid. De nieuwe naam past bij een nieuw concept dat een bredere doelgroep aanspreekt en inspireert. Nog altijd hoor je op het congres de sprekers van de universiteiten, maar we bieden ook podium voor inspirerende sprekers die je misschien niet op het Folia Orthica Symposium van voorheen zou verwachten.

Waarom heet jullie symposium nu Orthica Health Science Congres?

Na 25 jaar inspireren en wetenschappelijke kennis delen op het Folia Orthica Symposium, werd het simpelweg tijd voor een nieuw concept met hetzelfde doel. We merken dat de groep mensen die zich bezighoudt met voeding en gezondheid steeds breder wordt. Dat is een mooie ontwikkeling. Waar het symposium ooit vooral werd georganiseerd om de orthomoleculair werkende therapeut te informeren, zijn we ons met het evenement daarom ook steeds breder gaan oriënteren. Inmiddels is de bezoekersgroep uitgegroeid naar een mix van ervaren artsen en therapeuten, winkeliers die hun specialisme naar een hoger plan willen tillen en andere geïnteresseerden die zich beroepsmatig bezig houden met gezondheid. Deze generatie vraagt om een nieuwe benadering van kennisoverdracht. Het is goed om te zien dat gezondheidsprofessionals met een diversiteit aan expertises elkaar vandaag de dag online en in real life opzoeken om elkaar te inspireren. Daar werken we graag aan mee.

Is het Orthica Health Science Congres geaccrediteerd?

Ja, er wordt accreditatie aangevraagd bij verschillende beroepsverenigingen. Toegekende accreditatiepunten vind je op deze pagina.