VRAAG EN ANTWOORD OVER HET CONGRES

Wordt uw vraag op deze pagina niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij zijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur ook bereikbaar op telefoonnummer 036 546 0930 of stuur een e-mail naar educatie@soe.nl

Waar is het Orthica Health Science Congres?

Het congres vindt op dinsdag 20 september 2022 online plaats.

Wat voor gezondheidsprofessionals volgen het Orthica Health Science Congres?

Het Orthica Health Science Congres is voor iedereen die geïnspireerd wil worden op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid. Deelnemers zijn ervaren therapeuten, diëtisten en artsen die hun specialisme naar een hoger plan willen tillen en andere geïnteresseerden die zich beroepsmatig bezighouden met gezondheid.

Kan ik een opname van het congres later nog terugkijken?

Deelnemers kunnen een opname van het congres terugkijken t/m 4 oktober 2022. U ontvangt hiervoor na afloop een link per e-mail.

Is het Orthica Health Science Congres geaccrediteerd?

Ja, er wordt accreditatie aangevraagd bij verschillende beroepsverenigingen. Toegekende accreditatiepunten vindt u op deze pagina.

Wat is het verschil tussen het Orthica Health Science Congres en Folia Orthica Symposium?

Het doel van het Orthica Health Science Congres is hetzelfde als dat van het vertrouwde Folia Orthica Symposium: elkaar inspireren en kennis delen over de relatie tussen voeding en gezondheid. De nieuwe naam past beter bij het concept dat aangescherpt werd naar de gezondheidspraktijk van nu. Nog altijd vormt de wetenschap de basis van het programma en hoort u op het congres sprekers van de universiteiten.

Waarom heet jullie symposium nu Orthica Health Science Congres?

Na jarenlang succesvol het Folia Orthica Symposium te hebben georganiseerd, werd het simpelweg tijd voor een nieuwe naam. Een waarin de wetenschappelijke basis van ons congres over gezondheid goed naar voren komt. Bovendien werd het concept aangescherpt naar de gezondheidspraktijk van nu. Waar het symposium ooit begon om met name de orthomoleculair werkende therapeut te informeren, zijn we ons iets breder gaan oriënteren. Het is goed om te zien dat gezondheidsprofessionals met uiteenlopende expertises elkaar vandaag de dag online en in real life opzoeken om elkaar te inspireren. Op deze manier bereiken we een belangrijk doel: het samenbrengen van reguliere – en complementaire geneeskunde.