Al 36 jaar: Orthica en Folia Orthica Symposium

Al 36 jaar lang brengen we kwalitatieve informatie en inspiratie. Onze kennis over voeding en suppletie delen we vanuit Orthica en Stichting Educatie Atrium Innovations al tientallen jaren met gezondheidsprofessionals zoals jij. Voorheen 25 jaar tijdens het Folia Orthica Symposium, vanaf 2018 op het vernieuwde Orthica Health Science Congres. Nog altijd op de vertrouwde locatie van Theater Flint te Amersfoort en met de wetenschap als belangrijkste basis.

Na jaren Folia Orthica Symposium een nieuwe stap

Na 25 jaar succesvol Folia Orthica Symposium werd het simpelweg tijd voor iets nieuws. Een fris concept waarin veel ruimte is voor uiteenlopende en inspirerende visies op gezondheid, dat aansprekend is voor een brede groep gezondheidsprofessionals. We merken namelijk dat steeds meer mensen zich bezig houden met gezondheid en dat kennis op verschillende manieren kan worden toegepast. Dat is een mooie ontwikkeling. Waar het symposium ooit begon om met name de orthomoleculair werkende therapeut te informeren, zijn we ons om deze redenen steeds breder gaan oriënteren. Het is goed om te zien dat gezondheidsprofessionals met uiteenlopende expertises elkaar vandaag de dag online en in real life opzoeken om elkaar te inspireren.

 

Samen met Stichting Educatie Atrium Innovations

Net als het Folia Orthica Symposium wordt het Orthica Health Science Congres georganiseerd in samenwerking met Stichting Educatie Atrium Innovations. Onze vaste partner, en specialist in de organisatie van educatieve evenementen voor gezondheidsprofessionals. Met deze samenwerking waarborgen we een kwalitatief programma met inhoudelijke diepgang dat inspirerend is voor een diversiteit aan gezondheidsprofessionals. Sommige sprekers op het Orthica Health Science Congres zijn dan ook bekend van evenementen die de Stichting naast het jaarlijkse symposium organiseert.