Ons stevige fundament: 39 jaar Orthica, 29 jaar Congres

Al 39 jaar lang brengen we kwalitatieve informatie en inspiratie. Onze kennis over voeding en suppletie delen we vanuit Orthica en Stichting Orthomoleculaire Educatie al tientallen jaren met gezondheidsprofessionals zoals u. Voorheen tijdens het Folia Orthica Symposium, sinds 2018 op het Orthica Health Science Congres. Nog altijd op de vertrouwde locatie van Theater Flint te Amersfoort en met de wetenschap als belangrijkste basis. In 2022 vindt het congres online plaats.

Na jaren Folia Orthica Symposium een nieuwe stap

Na jarenlang succesvol het Folia Orthica Symposium te hebben georganiseerd, werd het simpelweg tijd voor een nieuwe naam. Een waarin de wetenschappelijke basis van ons congres over gezondheid goed naar voren komt. Bovendien werd het concept aangescherpt naar de gezondheidspraktijk van nu. Waar het symposium ooit begon om met name de orthomoleculair werkende therapeut te informeren, zijn we ons iets breder gaan oriënteren. Het is goed om te zien dat gezondheidsprofessionals met uiteenlopende expertises elkaar vandaag de dag online en in real life opzoeken om elkaar te inspireren. Op deze manier bereiken we een belangrijk doel: het samenbrengen van reguliere – en complementaire geneeskunde.

 

In samenwerking met Stichting Orthomoleculaire Educatie

Net als het Folia Orthica Symposium wordt het Orthica Health Science Congres georganiseerd in samenwerking met Stichting Orthomoleculaire Educatie. Onze vaste partner, en specialist in de organisatie van educatieve evenementen voor gezondheidsprofessionals. Met deze samenwerking waarborgen we een kwalitatief programma met inhoudelijke diepgang dat inspirerend is voor een diversiteit aan gezondheidsprofessionals. Klik hier voor meer informatie over Stichting Orthomoleculaire Educatie.

 

SOE